{ "title": "Hindi Boynu", "image": "https://www.hindi.gen.tr/images/hindi-boynu.jpg", "date": "20.01.2024 02:07:53", "author": "Damla Çetin", "article": [ { "article": "Hindi Boynu

Hindi Boynu İçin Gerekli Malzemeleri
Hindi Boynu Nasıl Pişirilir?

Boyunları aynı büyüklükte almaya özen gösterin. İyice yıkayıp suyunu güzelce süzün. İçine yoğurt, yağ, baharatlar ve salçayı koyup karıştırın. Düdüklü tencereye koyup ağzına normal tencere kapağı koyup yarım saat karıştırarak pişirin. Yarım saat geçtikten sonra üzerine bir buçuk su bardağı ılık su ekleyin ve düdüklünün kendi kapağını kapatıp 45 dakika kadar pişirin. Artık hindi boyunları yenecek kıvamda lokum gibi olmuş servise hazırdır afiyet olsun.
" } ] }